Među 12 uhapšenih razbojnika i tri policajca

Izvor: Cafe.ba, 12.Dec.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među 12 uhapšenih razbojnika i tri policajca

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je 12 osoba, među kojima i trojicu policajaca, koji su osumnjičeni za razbojništva, tešku krađu i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

U saopštenju se navodi da su u saradnjii sa Sektorom unutrašnje kontrole u akciji policije slobode lišeni policijski službenici M.K. /31/ i D.T. /32/ iz Beograda i M.P. /29/ iz Vladičinog Hana.

Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << njih uhapšeni su i M.B. /29/, M.T. /31/, M.V. /32/, N.N. /45/, T.A. /33/ Z.J. /33/ i N A. /39/, svi iz Beograda, te B.B. /26/ iz Čačka i D.A. /32/ iz Smedereva.

Postoji osnovana sumnja da su trojica uhapšenih policajaca u saradnji sa M.B obezbijedila oružje, a da su nakon toga M.B sa M.T. i još jednom osobom za kojom policija još traga, organizovali razbojništvo, na benzinskoj pumpi u Surčinu, 3. septembra 2014. godine.

Takođe se sumnja da su uhapšeni policajci "pokrivali" pljačkaše u toku upada na benzinsku pumpu.

Policajac M. P. kao i N.N, D.A. i B.B. sumnjiče se da su u dužem vremenskom periodu izvršili više teških krađa iz firme, u Ulici Omladinskih brigada iz koje su odnijeli veću količinu bakra i elektro-materijala.

Svi uhapšeni, će uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.