Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIlioner pravi "Park iz doba Jure"

Ekscentrični milioner iz Australije, poznat po tome što gradi repliku Titanika, ponovo je glavna tema nakon što je objavio da planira da napravi park koji će nastanjivati ogromni dinosaurusi roboti. Klajv Palmer izjavio je da je naručio više od 100 dinosaurusa robota u pravoj veličini iz Kine kako bi ih prebacio u svoje odmaralište u Australiji. „Imaćemo najveću izložbu dinosaurusa na svijetu sa 165 animatroničkih dinosaurusa", izjavio je Palmer. On trenutno posjeduje 2 dinosaurusa, Dževa i Bounsa, koji se nalaze izloženi u njegovom odmaralištu blizu Melburna. Roboti, od kojih su poneki visoki i do 7 metara i teže preko Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/putovanja/milioner-pravi-park-iz-doba-jure.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Titanik nije dovoljan: Milioner gradi “Park iz doba jure”

Izvor: gDestinacija.com, 02.Apr.2013, 11:03

Ekscentrični milioner iz Australije, Klajv Palmer, koji je počeo sa gradnjom replike broda Titanik, objavio je da planira da napravi park koji će nastanjivati ogromni dinosaurusi roboti. Palmer je već naručio dinosauruse robote u pravoj veličini iz Kine kako bi … Opširnije →

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.