Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Mar.2013, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi opustošili cvjećare u Banjaluci

Lopov, ili više njih, opljačkali su jutros tri cvjećare na području Banjaluke i ukrali veću količinu novca i buketa. "Nezavisne" saznaju da su opljačkane cvjećare "Paloma", "Ivančica" i "Nina". Nakon prijave o krađama, policija je pokrenula istragu. Policija je izuzela i snimke sa nadzornih kamera koji bi trebali pomoći u pronalasku osumnjičenih. "Nakon premetačine odneseni su brojni aranžmani koji su bili rezervisani za 8. mart, a ukradena je i već količina novca iz kase", ispričala je radnica. (Nezavisne) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/lopovi-opustosili-cvjecare-u-banjaluci.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Banjaluci za 8. mart pljačkaju cvećare

Izvor: Mondo, 08.Mar.2013

Dva nepoznata maskirana lopova odnela su cvetne aranžmane iz tri cvećare u Banjaluci i određenu količinu novca, rečeno je Srni u CJB...Kradljivci su u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevća iz cvećare "Paloma grand" odneli veću količinu cvetnih aranžmana i određenu količinu novca...U Gundulićevoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.