Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Sarajka predstavljaće BiH na svetskom izboru za “Mis turizma”

Mlada Sarajka Merima Darman predstavljaće BiH na svetskom izboru za “Mis turizma” koji će se 6. decembra održati u Kuala Lumpuru.

– Volim plesati. Nekada sam se bavila hip-hopom i latinoameričkim plesom, pa sam odlučila i na ovom događaju pokazati šta znam. Naravno, pošto ću u Kuala Lumpuru predstavljati svoju zemlju, odlučila sam da to bude nešto svojstveno samo BiH, pa sam se opredelila za folklor. Ubrzano radim na koreografiji i u narednih nekoliko dana sve će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti završeno – otkriva Merima za Coolstyle.ba.

Kaže kako stoji čvrsto na zemlji i ne zanosi se maštanjima o tome da bi baš ona trebala poneti krunu “Mis turizma”.

– Po prirodi sam takva da se stvari sagledavam realno, ali ću se potruditi da u najboljem svetlu predstavim sebe i svoju zemlju. Nije sve u spoljnom izgledu, važna je i unutrašnja lepota, elokvencija, maniri, pozitivan stav. Na ovakvim takmičenjima sve to se ocenjuje – dodala je ona.

Osim u svetu modelinga, Merima se u budućnosti želi baviti i novinarstvom.

– Prva sam godina Fakulteta političkih nauka. Volim taj poziv, privlače me nepoznate stvari, a novinarstvo je takvo zanimanje koje vam omogućava da se svaki dan susrećete sa nečim novim, upoznajete nove ljude… Mislim da je to pravo zanimanje za mene – kazala nam je Darman.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.