Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laktaši: Uhapšen kradljivac alata

Dvadesetosmogodišnjak iz Laktaša čiji su inicijali R.K. uhapšen je zbog sumnje da je od avgusta do 24. oktobra izvršio tešku krađu u jednoj firmi iz Laktaša, pričinivši materijalnu štetu od 10.500 KM, rečeno je u Centru javne bezbednosti Banjaluka.

R.K. je uhapšen juče oko 9.00 časova zbog sumnje da je iz dvorišta i prostorija firme krao razni alat, alatne mašine i veću količinu bakarne žice.

Policija je izvršila uviđaj, a o svemu je obavešteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Nakon ispitivanja osumnjičeni je pušten na slobodu, a protiv njega sledi izveštaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično delo teška krađa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.