Kolaps prema Kopaoniku, zaglavljen autobus sa putnicima

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Mar.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps prema Kopaoniku, zaglavljen autobus sa putnicima

Autobus iz Beograda pun putnika, među kojima ima i djece, još uvijek je zaglavljen na prevoju Kokorevac nadomak Kopaonika. Dva od tri autobusa koja su se zaglavila u smetovima uz pomoć policije i Sektora za vanredne situacije stigla su do samog vrha, odmarališta "Olga Dedijer", a još jedan koji prevozi djecu nalazi se zaglavljen u Kokorevcu, sedam kilometara od ski-centra, javlja RTS. Svi putnici su izašli iz vozila i nalaze se na sigurnom i toplom, u policijskim automobilima. Prema riječima >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << načelnika za vanredne situacije Raškog okruga Rdojice Kočovića radi se svim raspoloživim sredstvima na raščišćavanju gužve i zakrčenja i svi koji se trenutno nalaze na putu uskoro bi trebalo da stignu do svojih odredišta, hotela i apartmana. Putni pravac Brus - Brzeće - Kopaonik je neprohodan za saobraćaj zbog snježnog nevremena, a jedino se na ovu planinu može stići preko Rudnice. AMS Srbije je upozorio vozače da bez preke potrebe ne kreću na put ka Kopaoniku i da su zbog pojačanog vjetra i vejavice mogući kraći prekidi, a upotreba lanaca je obavezna. {youtube}o93DrkY5hXA{/youtube} {youtube}Lree8XMGF8k{/youtube} (BLLIVE, Foto: Ilustracija/Yayimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Putnici prevezeni do turističkog centra

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2015, 12:04

BEOGRAD - Svi putnici koji su juče bili blokirani na putu ka Kopaoniku, prevezeni su do turističkog centra na vrhu planine, potvrdio je pomoćnik načelnika Sektora MUP-a Srbije za vanredne situacije Bojan Tomić...Kopaonik i okolinu zadesile su tokom proteklih dana velike snježne padavine, a zbog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.