Koja boja kose najbolje pristaje vašem obliku lica?

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Jul.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koja boja kose najbolje pristaje vašem obliku lica?

Uz srcoliko lice odlično pristaje plava, svijetlosmeđa, narandžasta i svetlocrvena boja kose... Boju kose najčešće biramo prema boji tena i očiju, ali pri izboru nove nijanse u obzir možete da uzmete i oblik svog lica. Stručnjaci kažu da obliku lica i te kako možemo da laskamo i odabirom boje kose, pa pre odlaska kod frizera uzmite u obzir sjledeće prijedloge: 1. Ovalno lice Ovalnim licima predlaže se da izbjegavaju pramenove koji će lice vizuelno još više da izduže. Tamne boje >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << takođe znaju da izgledaju preagresivno uz ovaj tip lica, dok su srednje smeđa, kestenjasta, crvena i lijepa plava boja idealne. 2. Srcoliko lice Uz srcoliko lice odlično pristaje plava kosa. Svijetlosmeđa, narandžasta i svijetlocrvena su takođe dobar izbor, a ako volite pramenove, svijetlije stavite na donji dio kose. Ombre će vam takođe super stajati. 3. Četvrtasto lice Četvrtasto lice često zna da izgleda široko, pa frizeri predlažu tamnije boje poput tamnosmeđe, tamnocrvene i crne. Ako nosite pramenove, uz čelo i rubove lica boja bi trebalo da bude tamnija. 4. Okruglo lice Okruglom licu dobro pristaju repaste frizure kao i šiške, a bilo bi idealno kad bi na šiškama i gornjem dijelu lica pramenovi bili svijetliji, a uz vilicu nekoliko nijansi tamniji. (Index.hr)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Boja kose u skladu sa oblikom lica

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jul.2014, 16:58

Boju kose najčešće biramo prema boji tena i očiju, ali pri izboru nove nijanse u obzir možete da uzmete i oblik svog lica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.