Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keša priznala da je biseksualka

Pjevačica Keša koja se nametnula svojim pomalo kontroverznim scenskim nastupima i pjesmama, otkrila je da je biseksualka, te da voli sve ljude bez obzira na njihov pol. "Ne volim samo muškarce, volim ljude uopšte. Za mene to nije pitanje pola, već onoga što emituje osoba sa kojom ste", kazala je pjevačica koja je nedavno izjavila i da je vodila ljubav sa duhom. Keša je dodala i da želi da govori otvoreno o svojoj seksualnosti kako bi ohrabrila i druge da budu otvoreni po pitanju svog seksualnog opredjeljenja. (Blic) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/kesa-priznala-da-je-biseksualka.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jasno i glasno: Keša priznala da podjednako voli i momke i devojke!

Izvor: Svet, 03.Jan.2013

Pevačica Keša koja se nametnula svojim pomalo kontroverznim scenskim nastupima i pesmama, otkrila je da je da podjednako voli i muškarce i žene. “Ne volim samo muškarce, volim ljude uopšte. Za mene to nije pitanje pola, već onoga što emituje osoba sa kojom ste”, kazala je pevačica koja je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.