Junajted izgubio bitku za Di Mariju

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Jul.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted izgubio bitku za Di Mariju

Prema navodima iz Španije, Di Marija nije bio oduševljen odlaskom u Junajted, jedan razlog je neigranje u Ligi šampiona, a drugi novac. "El Fideo" želi da napusti Real zbog slabog ugovora, planira da dobije tri puta više novca, oko 10 miliona po sezoni i Parižani mu to i nude. Navodno su i Junajted i PSŽ željeli da plate obeštećenje od 60 miliona evra za Argentinca. Madriđani bi taj novac da iskoriste za dovođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Hamesa Rodrigeza. Sam Di Marija se ne oglašava, kaže da je tražio od agenta da mu ne priča o ponudama, u glavi mu je samo Mondijal. On se izgleda oporavio i mogao bi večeras da zaigra u finalu SP. Ali, njegova nova adresa biće po svemu sudeći Pari Sen Žermen, pa se Van Gal okrenuo Vidalu. Junajted želi da prvo vidi medicinski karton Čileanca koji je imao problema sa kolenom u finišu sezone, već su razgovarali sa agentom Felicevičem i očekuje se da upute ponudu Juventusu. Ona bi mogla da bude 40 miliona plus Patris Evra koji je praktično na pragu "Bjankonera". Ocjenjuje se da će Juve odbiti, ali da su spremni da razgovaraju i da bi na 45 miliona posao mogao da bude završen. Toliko će Juventus praktično i uložiti (koji milion više) u prelazni rok za Moratu, Iturbea i Evru, pa je jasno da oni prodajom Čileanca žele da pokriju troškove. Mančester Junajted je nudio i Nanija, ali izgleda da Italijani nisu zainteresovani... (Sportske.net)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

TRAČ: Di Marija u PSŽ-u za 60 miliona evra, Real ulaže pare u dovođenje Rodrigeza!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2014

Prema pisanju španskih medija predsednici "kraljevskog kluba" i "svetaca" su se dogovorili oko transfera fantastičnog Argentinca koji će biti završen po okončanju Mundijala

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.