Inicijativa za izgradnju Spomen područja Branku Ćopiću

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Jul.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa za izgradnju Spomen područja Branku Ćopiću

Fondacija Bašta sljezove boje pokrenula je inicijativu za izgradnju spomen područja jednom od najuspješnih srpskih pisaca iz vremena nekadašnje Јugoslavije Branku Ćopiću u njegovom rodnom selu Hašani, u opštini Krupa na Uni, u Republici Srpskoj. To spomen područje bi bilo izgrađeno na, kako kažu u Fondaciji, možda najljekovitijem predjelu na svijetu koji, nažalost, nije dovoljno iskorišćen. Krupa na Uni proglasila je, naime, 2014. godinom Branka Ćopića, a direktor Fondacije Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Ilić kaže da je namjera istoimene fodacije da pronađe strateškog partnera i prikupi dovoljno sredstava za realizaciju tog projekta. {flvremote}http://uzivo.rtrs.tv/arhiva/2014/07/20/tvclip012988.flv{/flvremote} (RTRS/ Tanjug)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Inicijativa za izgradnju Spomen područja Branku Ćopiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2014

Fondacija Bašta sljezove boje pokrenula je inicijativu za izgradnju spomen područja jednom od najuspešnih srpskih pisaca iz vremena nekadašnje Jugoslavije Branku Ćopiću u njegovom rodnom selu Hašani, u opštini Krupa na Uni, u Republici Srpskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.