HOROR: Beograđanki opala kosa poslije farbanja?!

Izvor: Cafe.ba, 04.Feb.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Beograđanki opala kosa poslije farbanja?!

Beograđanka A. R. javila se RTS-u i ispričala kako joj je nedavno gotovo potpuno opala kosa, pošto se ofarbala bojom za kosu koju koristi već 30 godina.

Prema njenim riječima, poslije tri dana kosa je počala da opada u pramenovima, zbog čega je ona odmah uradila analize krvi, koje su bile u granicama normale.

Potom je otišla na pregled kod dermatologa koji je zaključio da postoji mogućnost da je u farbi bilo olova, što je prouzrokovalo opadanje kose.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<
U Ministarstvu zdravlja, međutim, tvrde da se sve uvozne farbe za kosu redovno kontrolišu i da do sada nisu imali ovakav slučaj.

Na klinici za kožne bolesti u Beogradu za RTS su rekli da A. P. nije bila kod njih na pregledu, da takav slučaj do sada nisu imali i pozvali su Beograđanku da ih posjeti kako bi uradili potrebne analize.

Dermatolog kod koga je A. P. bila na pregledu, posebno je iznenađen činjenicom da je ovoj sredovječnoj Beograđanki ubrzo po opadanju, odmah počela da izbija nova kosa.

U prilogu koji je jutros emitovao RTS nije precizirano o kojoj uvoznoj farbi za kosu se radi.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Ostala bez kose posle farbanja?

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2015

Beograđanka A. R. javila se RTS-u i ispričala kako joj je nedavno gotovo potpuno opala kosa, pošto se ofarbala bojom za kosu koju koristi već 30 godina...Nije rekla o kom proizvođaču je reč. Prema njenim rečima, posle tri dana kosa je počela da opada u pramenovima, zbog čega je ona odmah uradila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.