Izvor: Blic, 07.Dec.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gusta magla OTKAZALA letove iz Sarajeva

Gusta magla u Sarajevu sprečava normalno funkcionisanje Međunarodnog aerodroma zbog čega su jutros otkazani letovi za Beč i Zagreb.

- S obzirom da su juče posle podne otkazani svi letovi zbog guste magle, među njima i letovi iz Beča i Zagreba, i jutrošnji letovi za ove destinacije su otkazani - rečeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Iz Aerodroma navode da za sada nisu najavljena kašnjenja ili otkazivanja drugih letova, ali da se putnici o letovima mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informisati na internet stranici aerodroma ili putem telefona.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda i za sutra najavljuju celodnevnu maglu u Sarajevu, a promena vremena očekuje se u subotu.

Problem stanovnicima Sarajeva, uz maglu i led na ulicama, predstavlja i smog, iako, prema podacima Hidrometeorološkog zavoda FBiH, kvalitet vazduha nije za uzbunu.

Sarajevo je sinoć bio grad sa najgorom kvalitetom vazduha u Evropi. Situacija zagađenja jutros je nešto bolja, a prema meračima na Bjelavama, Otoci, Ilidži i Vijećnici vazduh je "srednje zagađen".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAGLA NAPRAVILA HAOS U SARAJEVU: Otkazana tri današnja leta

Izvor: Kurir, 07.Dec.2017

Gusta magla u Sarajevu sprečava normalno funkcionisanje Međunarodnog aerodroma zbog čega su jutros otkazani letovi za Beč i Zagreb.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.