Gola i trudna: Kristina Agilera poput Demi Mur

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Avg.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola i trudna: Kristina Agilera poput Demi Mur

Američka pjevačica Kristina Agilera pošla je stopama glumice Demi Mur, koja je odškrinula vrata fotografisanja poznatih trudnica, kada je pre 23 godine pozirala za časopis Veniti Fer. Tako je i Agilera pokazala svoju figuru pred objektivima, a u prvom planu je njen trudnički stomak. Kristina Agilera uživa u drugoj trudnoći. Pevačica je za novo izdanje "V Magazina" pozirala gola, i ponosno pokazala svoj stomak. "Kao žena, ponosna sam što mogu prihvatiti svoje tijelo u svim fazama svog života", rekla je Kristina. Ovo će Agileri (33) biti drugo dijete, a čeka ga sa svojim partnerom Metjuom Rutlerom. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Do gole kože: Trudna pevačica pokazala svoje obline!

Izvor: Svet, 02.Avg.2014, 11:23

Američka pevačica Kristina Agilera pošla je stopama glumice Demi Mur, koja je odškrinula vrata fotografisanja poznatih trudnica, kada je pre 23 godine pozirala za časopis Veniti Fer. Tako je i Agilera pokazala svoju figuru pred objektivima, a u prvom planu je njen trudnički stomak. Kristina Agilera...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.