Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Feb.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija opet sa bratom Penelope Kruz

Glumica Eva Longorija ponovo je u vezi sa Eduardom Kruzom, bratom Penelope i Monike Kruz. Iako su prošle godine prekinuli vezu, jer mladi pjevač nije mogao da izdrži medijsku pažnju koju je njegova djevojka donosila sa sobom, sada je ipak promijenio mišljenje, prenose agencije. Evu i Eduarda paparaci su uslikali dok su izlazili iz Longorijine kuće u Los Anđelesu, što je bio povod za priču da su glumica i pjevač ponovo u vezi. Par nije ni potvrdio ni demantovao vijest. Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/eva-longorija-opet-sa-bratom-penelope-kruz.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Longoria i Eduardo Kruz opet zajedno?

Izvor: B92, 01.Feb.2013

Zvezda serije ''Očajne domaćice'' Eva Longorija navodno je ponovo u vezi sa pevačem Eduardom Kruzom, bratom glumica Penelope i Monike Kruz...Na fotografijama koje su objavljene na sajtovima koji prate poznate ličnosti vidi se Kruz koji izlazi iz glumicinog stana u blizini Los Anđelesa u ranim jutarnjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.