Erotski snovi su odraz zdravlja

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Avg.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erotski snovi su odraz zdravlja

Da li vam se često događa da čak i kada ste potpuno zadovoljni ljubavnim životom, sanjate uzbudljive erotske snove sa poznanicima ili seksepilnim strancima, kao i scene poput onih iz porno filmova? Poslije "vlažnih" snova budite se uzbuđeni, uznemireni, a mnogi i prestrašeni vatrenim fantazijama, pitajući se šta ih je uzrokovalo. Vjerovatno se pitate kakvu poruku vam šalje podsvijest, da li to znači da u vašoj vezi ili braku nešto ne štima? "Nema razloga za brigu, čak je poželjno >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << da imate erotske snove", tvrdi doktorka Roberta Rosi sa Instituta za kliničku seksologiju u Rimu, prenose "Večernje novosti". Po mišljenju ljekara, bogat unutrašnji život, fantaziranje o uzbudljivim seksi doživljajima i "izleti" tokom sna, uvijek su odraz zdrave seksualnosti. Erotske avanture u snovima mogu samo da obogate odnos sa partnerom. Osim toga, bolje je da "eksplodirate" u snu sa nekim ko vam nije partner, nego da o njemu maštate otvorenih očiju. (BLLIVE, Foto: Ilustracija/YAYimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Erotski snovi su odraz zdravlja

Izvor: OkRadio.rs, 18.Avg.2015

Posle "vlažnih" snova budite se uzbuđeni, uznemireni, a mnogi i prestrašeni vatrenim fantazijama, pitajući se šta ih je izazvalo. Posle "vlažnih" snova budite se uzbuđeni, uznemireni, a mnogi i prestrašeni vatrenim fantazijama, pitajući se šta ih je izazvalo. Da li vam se često događa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.