Drogu stavila u kondom i sakrila u vaginu!

Izvor: Press, 29.Sep.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogu stavila u kondom i sakrila u vaginu!

Državljanka Srbije Ema Silajdžić (21) iz Priboja uhapšena je prekjuče u Mostaru zbog sumnje da švercuje drogu. Policija je kod nje pronašla 20 grama heroina, koji je Silajdžićeva sakrila u vaginu!
U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona Pressu je potvrđeno da je Silajdžićeva uhapšena u ponedeljak naveče na autobuskoj stanici u Mostaru.
- Policija je na autobuskoj stanici ugledala devojku koja se sumnjivo ponašala. Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je legitimisana, a proverom identiteta utvrđeno je da je Sijadžićeva odranije poznata istražnim organima po krijumčarenju i trgovini drogom. Nakon toga, ona je privedena u stanicu, a droga je, na opšte iznenađenje kriminalističkih inspektora, pronađena u njenoj vagini - kaže izvor Pressa RS.
Isti izvor navodi da je devojka drogu upakovala u kondom, koji je svezala u čvor i umetnula ga u vaginu. Kako bi lakše izvadila kondom sa drogom, Siladžićeva je paketić omotala koncem, a kraj tog konca bukvalno joj je virio iz vagine.
- Prilikom kriminalističke obrade ona je istražiocima ispričala da je u Mostar došla u posetu svom momku. I on je priveden na saslušanje, ali je ubrzo pušten na slobodu. Postoje sumnje da je Silajdžićeva u više navrata tokom godine na ovaj način drogu krijumčarila na područje Mostara, a još utvrđujemo da li je to radila samoinicijativno ili po nečijem nalogu - kaže izvor Pressa RS, dodajući da je Ema Silajdžić zadržana u 24-časovnom policijskom pritvoru te da je juče predata u nadležnost Kantonalnog tužilaštva.
U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona navode da ovo nije prvi put da je mostarska policija drogu pronalazila na intimnim mestima i podseća da je početkom godine uhapšena devojka koja je na identičan način krijumčarila drogu. Ona je u vaginu sakrila paketić sa pet grama heroina. Identičan slučaj sredinom aprila ove godine otkriven je i u Orašju. Policija je tada dobila dojavu da Arman Šerifović i Adisa Hodžić prevoze drogu u automobilu BMW. U Tolisi policija je zaustavila sumnjivi automobil, a droga je pronađena tek nakon što je Hodžićeva priznala da je drogu sakrila u vaginalni otvor. Nakon toga oboje su privedeni u policijsku stanicu, a Hodžićeva je u prisustvu policajke sama iz vagine izvadila vrećicu u kojoj se nalazilo 10 grama heroina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.