Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogirale roditelje kako bi koristile internet

Dvije tinejdžerke iz Kalifornije, uhapšene su prošli petak nakon što su roditeljima jedne od njih stavile izmrveljene tablete za spavanje u milkšejk, kako bi mogle da koriste internet duže nego što im je to dozvoljeno. Milkšejkovi su uspjeli, ali su roditelji posumnjali da nešto nije u redu kada su se probudili sljedeći dan ošamućeni. Uznemireni, uradili su test kojim je utvrđeno prisustvo lijekova za smirenje. Djevojke su uhapšene i trenutno se nalaze u pritvoru. Dječji terapeut Lesli Baugman, izjavila je da iako je normalno da adolescenti imaju raznorazne ispade, drogiranje roditelja "definitivno nije zdrav vid buntovništva". Poručnik Milka, izjavio Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/drogirale-roditelje-kako-bi-koristile-internet.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sipale roditeljima lekove za spavanje u milkšejk kako bi duže ostale na Internetu!

Izvor: S media, 06.Jan.2013, 01:59

Dve tinejdžerke iz Kalifornije drogirale su roditelje, jer su im branili da koriste internet posle 10 sati uveče. One su stavile izmrveljene tablete za spavanje u milkšejk...Milkšejkovi su uspeli, ali su roditelji posumnjali da nešto nije u redu kada su se probudili sledeći dan ošamućeni. Uznemireni,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.