Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežurstvo u subotu u prijemnoj kancelariji

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović odredio je da u subotu, 4. maja, bude organizovano dežurstvo prijemne kancelarije Administrativne službe, prenose agencije. - Kako građani ne bi bili uskraćeni za određenu vrstu usluga zbog tri neradna dana u kontinuitetu, gradonačelnik je odredio da se u subotu, 4. maja, organizuje dežurstvo od 8 do 16 časova rečeno je u Administrativnoj službi grada Banjaluka. U skladu sa Zakonom o praznicima Republike Srpske, Administrativna služba Banjaluka ne radi 1. i 2. maja zbog obilježavanja Praznika rada, te 9. maja zbog obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom. Zbog obilježavanja vaskršnjih praznika, Administrativna služba grada Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/dezurstvo-u-subotu-u-prijemnoj-kancelariji.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Apel izletnicima da odlažu otpad na predviđena mjesta

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Apr.2013, 13:13

Izletišta su spremna za proslavu prvomajskih praznika Banj brdo, Trešnjik, Šibovi, kao i šetališta uz Vrbas i Vrbanju. Proteklih dana u okviru redovnog održavanja javne higijene i javnog zelenila, ekipe komunalnih preduzeća dodatno su uredila izletišta kako bi sve bilo spremno da dočekaju izletnike...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.