Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Maj.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas toplo, mogući pljuskovi popodne

U BiH i danas će biti veoma toplo vrijeme sa temperaturom iznad prosjeka za ovo doba godine, a kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom mogući su popodne i predveče. Najviša dnevna temperatura iznosiće od 23 do 32 stepena Celzijusova. U BiH jutros je bilo umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim periodima. Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica, Goražde i Drvar 10, Šipovo i Gacko 11, Foča, Nevesinje i Sokolac 12, Rudo, Ribnik, LJubinje, Drinić, Bugojno, Drvar, Jajce i Livno 13, Čemerno, Bileća i Kupres 14, Višegrad i Zenica 15, Bihać, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Banjaluka, Derventa, Zvornik, Han Pijesak, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/danas-toplo-moguci-pljuskovi-popodne.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sutra umjereno oblačno i sunčano

Izvor: Cafe.ba, 02.Maj.2013

U BiH sutra se očekuje umjereno oblačno i sunčano vrijeme sa dnevnom temperaturom vazduha do 30 stepeni Celzijusovih.Kiša ili kratkotrajni pljusak mogući su u sjeverozapadnim i višim područjima.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.