Čobanin osumnjičen za ubistvo gazde?!

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čobanin osumnjičen za ubistvo gazde?!

Zdravko Bosančić (87) iz sela Gornje Ratkovo kod Ribnika pronađen je mrtav u svojoj kući i sumnja se da je ubijen Zdravko Bosančić (87) iz sela Gornje Ratkovo kod Ribnika pronađen je mrtav u svojoj kući i sumnja se da je ubijen. Zbog sumnje da je počinio zločin uhapšen je jedan muškarac, nad kojim je u toku kriminalistička obrada. Kako saznaju Novosti Bosančić se bavio poljoprivredom i stočarstvom, vlasnik je velikog imanja i stada ovaca. Prema nezvaničnim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << istražioci sumnjaju da ga je ubio jedan od čobana koji je kod njega bio zaposlen. Portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović potvrdila je da je pronađeno telo Bosančića, te da je uviđaj izvršila dežurni tužilac Žana Bojić i policijski službenici PU Mrkonjić Grad u prisustvu lekara sudske medicine. - Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti pronalaska beživotnog tela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Jedno lice je lišeno slobode i nad istim je u toku kriminalistička obrada - rekla je Đaković Vidović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OSUĐENI UBICA OSUMNJIČEN ZA NOVI ZLOČIN Starac (87) pronađen mrtav sa povredama na glavi, porodica sumnja da je ubijen

Izvor: Blic, 27.Jan.2020

Policija je uhapsila čobana Uroša Š. (38) zbog sumnje da je u porodičnoj kući žrtve u Gornjem Ratkovu kod Ribnika ubio Zdravka Bosančića (87).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.