Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Nov.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari kupuju Fabriku duvana Banjaluka?

Bugarska kompanija "Bulgartabako" poslala je pismo namjere Vladi RS u kojem je navedeno da su zainteresovani za kupovinu Fabrike duvana Banjaluka. Prema riječima premijera RS Aleksandra Džombića, ova bugarska kompanija u pismu navodi da će napraviti kvalitetan socijalni program u banjalučkoj fabrici. "Njihov isključivi cilj kupovine Fabrike duvana Banjaluka je ulazak u CEFTA tržište. Sada je na njima da dogovore sa 'Antonić trejdom' način preuzimanja fabrike, a Vlada Srpske neće praviti nikakve probleme tom kredibilnm kupcu", rekao je novinarima Džombić. Premijer Džombić ranije je primio pismo namjere od bugarske kompanije "Bulgartabak" da pregovara sa većinskim vlasnikom Fabrike duvana Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/biznis/bugari-kupuju-fabriku-duvana-banjaluka.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bulgartabak zagrijan za Fabriku duvana Banja Luka

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Nov.2012

BANJA LUKA - Njihov isključivi cilj kupovine Fabrike duvana Banja Luka je ulazak u CEFTA tržište. Sada je na njima da dogovore sa 'Antonić trejdom' način preuzimanja fabrike.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.