Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Nov.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojni darovi za sina preminule Jelene Trikić

Brojni građani te predstavnici institucija i preduzeća, kao i zaposleni u Univerzitetsko-kliničkom centru (UKC) Banjaluka, u petak su u toj zdravstvenoj ustanovi donirali novac, hranu, pelene, kozmetiku i slične proizvode za Nikolu Trikića, čija je majka Jelena preminula zbog tumora na mozgu, nakon što je, kako bi ga rodila, odbila liječenje jakim citostaticima. U sklopu humanitarne akcije, u organizaciji UKC Banjaluka, prikupljeno je oko 16.300 maraka, a pored toga, dječak hrabre majke dobio je brojne druge darove. "Nakon jednočasovnog brojanja novca, sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da je u akciji UKC Banjaluka za Nikolu Trikića za svega Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/brojni-darovi-za-sina-preminule-jelene-trikic.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Stiže pomoć sinu Jelene Trikić

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2012

BANjALUKA - Nekoliko stotina građana Banjaluke, pacijenti i bolničko osoblje Kliničkog centra samo u petak prepodneva doniralo je pomoć za malog Nikolu, sinčića Jelene Trikić, „Majke hrabrost“ iz Drvara, koja je preminula pre šest dana, nakon što je odbila lečenje teškog oblika tumora...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.