Bokseri Slavije se pripremaju na Jahorini

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokseri Slavije se pripremaju na Jahorini

Bokseri banjalučke Slavije borave na Jahorini gde se pripremaju za početak Premijer lige BiH, kao i za regionalnu ligu.

Pripreme na planini završavaju se sutra, a trener Vladan Kljajić ističe da je prezadovoljan radom boksera i uslovima koje ekipa ima na planini.

- Odlično smo počeli sa pripremama jer imamo dobre uslove da stvorimo bazu za rad u nastavku priprema. Nakon dolaska sa planine očekuje nas sparing meč 15. januara protiv Nove Gradiške, a u planu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i mečevi u Slovačkoj i Švajcarskoj. Siguran sam da ćemo potpuno spremni dočekati početak Premijer lige BiH – rekao je trener Slavije Vladan Kljajić.

Na pripremama boravi i Slobodan Jekić, povratnik u ekipu Slavije koji je boksovao za Sesvete iz Zagreba u Evropskoj ligi. Premijer liga BiH počinje početkom februara, a održaće se u turnirskom sistemu, a regionalna liga startuje u martu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.