Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Dec.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Vozač za dlaku izbjegao smrt

Banjalučanin Miroslav Kalabić (32), dostavljač roštiljnice "Obeliks", "za dlaku" je izbjegao smrt, nakon što je na njegov automobil u utorak uveče palo stablo opterećeno snijegom. Do nezgode je došlo u Ulici Kralja Petra II Karađorđevića u banjalučkom naselju Rosulje. Kako su za "Press RS" ispričali svjedoci, prizor je bio stravičan i samo pukom srećom vozač je preživio ovu nezgodu. "Povređeni je odmah istrčao iz automobila i pozvao Hitnu pomoć. Vidno je bio potrešen i u šoku, čak je i prije dolaska Hitne pomoći povraćao", rekao je Ilija Andrić, jedan od očevidaca. Andrić je dodao da je samo deset minuta Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-vozac-za-dlaku-izbjegao-smrt.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Stablo palo na automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2012, 11:59

BANJALUKA - Pod težinom snijega, koji već dva dana neprestano pada, veliki dio stabla u ulici Kralja Petra II, u banjalučkom naselju Rosulje, srušio se i oštetio automobil.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.