Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Okt.2012, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Prevarama zaradili 12 miliona maraka

Poslovnim prevarama, zloupotrebama službenih položaja i falsifikovanjem isprava na području Banjaluke i regije od januara ove godine "zarađeno" je blizu 12 miliona KM. Za navedeni iznos oštećeni su budžet RS, privredni subjekti i građani, prenose "Nezavisne". Kako bi što adekvatnije odgovorili narastujećem broju ovih krivičnih djela, Poreska uprava RS i MUP RS su, nedavno, oformili poseban tim čiji su zadatak zajedničke istrage u najsloženijim predmetima, a sve kako bi one bile pravovremeno procesuirane sa željenim sudskim epilogom. Mladen Marić, načelnik CJB Banjaluka, izjavio je da je od januara ove godine evidentirano ukupno 228 krivičnih djela iz oblasti privrednog Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-prevarama-zaradili-12-miliona-maraka.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevarama zaradili 12 miliona maraka

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2012

BANJALUKA - Poslovnim prevarama, zloupotrebama službenih položaja i falsifikovanjem isprava na području Banjaluke i regije od januara ove godine "zarađeno" je blizu 12 miliona KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.