Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Jun.2013, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Oteli i pretukli sugrađanina

Bivši robijaš Duško Suvara i Nemanja Matulin uhapšeni su u petak zbog sumnje da su oteli i pretukli sugrađanina Gorana Bošnjaka zbog ranije neraščišćenih računa. Izvor blizak istrazi je rekao da su sva trojica poznati policiji odranije po krivičnim djelima i da se pretpostavlja da je sukob izbio zbog droge, piše "Glas Srpske". Iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti, navodeći njihove inicijale, saopštili su da je Bošnjak policiji prijavio da su ga dvije osobe presrele u Kuljanima kod Banjaluke i pretukle. Prema njegovoj prijavi, oni su ga presreli dok je upravljao automobilom i primorali ga da ih vozi Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-oteli-i-pretukli-sugradjanina.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bivši robijaši otimaju i tuku po Banjaluci

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2013

U Banjaluci su uhapšena dvojica bivših robijaša zbog sumnje da su oteli i pretukli jednog sugrađanina zbog neraščišćenih računa...Izvor blizak istrazi je rekao da su sva trojica poznati policiji od ranije po krivičnim delima i da se pretpostavlja da je sukob izbio zbog droge, piše "Glas Srpske"...Iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.