Banjaluka: Deset uhapšenih zbog tuče u kafiću

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Okt.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Deset uhapšenih zbog tuče u kafiću

Banjalučka policija uhapsila je danas deset osoba koje su tučom narušavali javni red i mir u Banjaluci, rekao je Dražen Arbutina, načelnik kriminalističke policije CJB banjaluka. On je istakao da je policija na licu mjesta u ulici Mirana Mirića pronašla određene predmete koji se mogu dovesti u vezu sa nasilničkim ponašanjem. "Prema podacima policije, u ovoj tuči učestvovalo je jedanaest osoba iz Banjaluke od kojih je jedna još nedostupna organima gonjenja", naglasio je Arbutina, prenijeli >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << su banjalučki mediji. U kafiću "Biser" u banjalučkom naselju Lazarevo (Budžak) sinoć je polupan inventar i došlo je do tuče više osoba. Kako je ranije saopšteno, policija je utvrdila da se oko 22.50 sati ispred ugostiteljskog objekta zaustavilo putničko vozilo, iz kojeg su izašle četiri osobe i sa pajserima i bejzbol palicama ušli u unutrašnjost i počeli lupati inventar. Potom je stiglo još jedno vozilo iz kojeg je izašlo pet nepoznatih osoba koje su takođe ušle u unutrašnjost objekta i nastavile da lupaju inventar, pričinivši materijalanu štetu. Nakon što su polupali inventar, jedan od nasilnika udario je pajserom po ruci prolaznika, nanijevši mu lake tjelesne povrede. Nada Crnogaća, vlasnica kafe bara "Biser", kazala je za "Nezavisne novine" da su napadači oštetili jedan od stolova, staklo na ulaznim vratima, čaše i ostali inventar. "Šta su motivi, zaista ne znam. Nikom ništa nisam kriva ni dužna", kazala je Crnogaća, koja u trenutku vandalskog čina nije bila u kafiću. Izvršen je uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, a materijalna šteta biće naknadno utvrđena. Nedugo nakon ovog incidenta, bačena je bomba na kafe-bar "Galerija", u naselju Rosulje, a, srećom, eksplozivna naprava nije eksplodirala. Policija provjerava da li je ovaj slučaj povezan sa tučom u lokalu "Biser". (BLLIVE)  

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog tuče i bacanja bombe

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2014

BANJALUKA - Policija je u Banjaluci uhapsila 10 osoba, a za jednom traga, zbog tuče i razbijanja inventara u kafe-baru "Biser" u banjalučkom naselju Lazarevo, kao i bacanja bombe na kafić "Galerija" u naselju Rosulje, koja, srećom, nije eksplodirala...Iz CJB Banjaluka su potvrdili da sumnjaju da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.