Banjalučki fotograf izboden 11 puta

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučki fotograf izboden 11 puta

Zbog ubistva Aleksandra Mujčinovića uhapšena Kristina Jovković. Banjalučanka tvrdila da je hteo da je siluje. Policija: Njena priča je na klimavim nogama Kristina Jovković (31) iz Banjaluke, koja je uhapšena u nedelju zbog sumnje da je ubila Aleksandra Mujčinovića zvanog Aki (44) iz Banjaluke, sprovedena je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka. Telo Mujčinovića pronađeno je u nedelju po podne u kući u Solunskoj ulici u Banjaluci. Policija je, kako “Novosti” >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznaju, došla po prijavi komšija i u kući su zatekli Mujčinovićevo nago telo sa ubodnim ranama od noža. Izvor blizak istrazi kaže za “Novosti” da čim je policija locirala Jovkovićevu ona im je kazala da je izbola Mujčinovića u samoodbrani jer je pokušao da je siluje. Ipak, kako kažu nezvanično u policiji, čitav slučaj će biti detaljano ispitan jer je priča Jovkovićeve na klimavim nogama i tek će utvrditi šta se dešavalo u kući - da li je ubijen pri pokušaju silovanja ili je posredi nešto drugo. Nezvanično, čak se proverava i informacija prema kojoj je Jovkovićeva sa bratom pokušala da skloni telo ubijenog Aleksandra i tako prikrije zločin. Željko Karan, direktor Zavoda za sudsku medicinu RS, koji je radio obdukciju tela Mujčinovića, potvrdio je “Novostima” da je na telu 11 ubodnih rana od noža, tri u grudni koš i osam u stomak. - Razlog smrti je to što je Mujčinović iskrvario. Po telu možemo videti da je smrt nastupila u petak predveče. Da li je izboden u ležećem položaju ili uspravno to ne mogu reći - kazao je Karan. Porodica i komšije Mujčinovića su danas bili u šoku. - Kristina je već duže vreme živela kod Aleksandra. Aki je bio fotograf i od toga je živeo. Kad smo videli policiju pred kućom saznali smo da je Aleksandar ubijen. Na ulici smo čuli da ga je ubila Kristina jer je pokušao da je siluje. Akijevi roditelji su već godinama u inostranstvu - kažu komšije za “Novosti”. LAŽNI RASKID - Živeli su duže vreme zajedno, ali je Aleksandar govorio roditeljima da se sa njom razišao pre pola godine. Ovo je očigledno bila laž. Kristina je, kako smo čuli, bila lečena narkomanka i rodom je iz Srbije, a radila je i u Nemačkoj kao konobarica, odakle je deportovana pre nekoliko godina. Bila je problematičnog ponašanja - kažu u porodici ubijenog.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZAGREPČANKA PRIZNALA UBISTVO BANJALUČKOG FOTOGRAFA Ljubavnika izbola 11 puta

Izvor: Blic, 22.Nov.2016, 11:02

Kristina Jovković (31) iz Zagreba priznala je tokom saslušanja u policiji da je krvnički na smrt izbola banjalučkog fotografa Aleksandra Mujčinovića Akija (44) u njegovoj kući u centru Banjaluke, potvrđeno je “EuroBlicu”...Ubistvo je počinjeno kuhinjskim nožem, a Jovkovićeva je nakon zločina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.