Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Feb.2013, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azija ima najviše milijardera u svijetu

U Aziji ima više milijardera nego na drugim kontinentima, a za njom slijede Sjeverna Amerika i Evropa, objavio je u četvrtak rezultate studije kineski magazin o bogatima Hurun Report. U svijetu je u januaru bilo ukupno 1.453 bogataša čije bogatstvo prelazi milijardu dolara, naveo je magazin. Azija ima 608 milijardera, Sjeverna Amerika 440 a Evropa 324, kaže se u saopštenju. Među pojedinačnim zemljama Sjedinjene Američke Države i Kina dominiraju po broju milijardera sa 408 i 317 građana na listi, a za njima slijede Rusija, Njemačka i Indija, prenose agencije. Meksički vlasnik telekoma Carlos Slim (73) naveden je kao Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/azija-ima-najvise-milijardera-u-svijetu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azija prva po broju milijardera

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Feb.2013

HONG KONG - U svijetu je zaključno s početkom ove godine bilo 1453 ljudi s osobnim bogatstvom većim od milijarde dolara, objavio je taj luksuzni časopis. Azija je imala 608 milijardera, Sjeverna Amerika 440, a Europa 324.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.