Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Maj.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 stvari koje možete napraviti sa štipaljkama

Plastične ili drvene, štipaljke nisu samo tu da bi okačili vaš veš. Dajte mašti na volju, budite kreativni i igrajte se sa njima. Ovu divnu saksijicu možete napraviti na najjednostavniji način. Treba vam prazna konzerva tunjevine i štipaljke. Potrebno je samo da „uštinete" konzervu, poredate štipaljke jedne do drugih (možete koristi i ukrasne, u bojama) i dobili ste novu saksijicu ili svijećnjak. Majstorije Zakucajte ekser, ali ne i svoje prste. „Zagrizite" štipaljkom ekser i on će stajati uspravno. Uzmite čekić i na posao! Svjetiljke Novogdišnje i ukrasne svjetiljke objesite lako na oluke, drveće, žbunje sa Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/lifestyle/5-stvari-koje-mozete-napraviti-sa-stipaljkama.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

5 stvari koje možete napraviti sa štipaljkama

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2013

Plastične ili drvene, štipaljke nisu samo tu da bi okačili vaš veš. Dajte mašti na volju, budite kreativni i igrajte se sa njima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.