5 sitnica koje vašem domu donose (ne)sreću

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Maj.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 sitnica koje vašem domu donose (ne)sreću

Želite dom bez negativne energije? Obavezno izbjegavajte sljedećih 5 sitnica koje donose nesreću! Imate osjećaj da vas stalno prati nesreća? Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo tu krije rješenje vaše nevolje. Naime, prema mnogim vjerovanjima sljedećih 5 predmeta donose nesreću i negativnu energiju ukućanima: Ogledalo okrenuto prema krevetu Vjeruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, jer pušta negativnu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << u inače dobar i zdrav brak. Crna vrata Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu svijeta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom ući loša sreća. Biljka s bodljama Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i ako želite da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbjegavajte da u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa. Kalendar na pogrešnom mjestu Kalendar obješen na ulazna vrata doma podsjetnik je na prolaznost života pa se vjeruje da tada utiče na trajanje životnog vijeka njegovih stanara, piše "Zadovoljna.hr". Slika brodoloma Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara. Ako želite li dom pun pozitivne energije, unesite u njega sljedećih 5 sitnica koje donose sreću: Svježe cvijeće Stavite li svježe cvijeće na neko vidljivo mjesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cvijeće s bodljama poput kaktusa o kome smo već pisali. Obojena vrata Ukoliko su vrata ka jugu obojite ih u crvenu ili narandžastu boju, vrata okrenuta prema sjeveru trebala bi biti plava ili crna, za zapad izaberite sivu ili bijelu boju, a ona okrenuta prema istoku donijeće vam sreću ako su smeđa ili zelena. Raspored namještaja Vjeruje se da kružno postavljeni namještaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno ka vratima spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom. Potkovica Mnoge kulture vjeruju da konjska potkovica obješena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta prema gore to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta prema dole sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata. Lovac na snove Obješen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanara od ružnih snova. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

5 sitnica koje vašem domu donose (ne)sreću

Izvor: Story, 12.Maj.2015

Imate osećaj da vas stalno prati nesreća? Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo tu krije rešenje vaše nevolje. Naime, prema mnogim verovanjima postoje predmeti koji domu donose nesreću, a isto tako i oni koji donose sreću..Želite li dom bez negativne energije, izbegavajte...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.