Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2010, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj noćne more za devojku sa 56 tetovaža na licu

Slučaj mlade Belgijanke koja je nakon odlaska kod majstora tetovaže izašla za 56 zvezdica na licu umesto tri, pobudio je svojevremeno veliku pažnju medija.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj noćne more za devojku sa 56 zvezdica na licu

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Mar.2010

Slučaj mlade Belgijanke koja je nakon odlaska kod majstora tetovaže izašla za 56 zvezdica na licu umesto tri, pobudio je svojevremeno veliku pažnju medija. Ove sedmice, ona je opet predmet interesovanja štampe koja izveštava da

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Laserom na zvezdice

Izvor: RTV Pink, 03.Mar.2010

Kraj noćne more za devojku sa 56 tetovaža na licu. . . Slučaj mlade Belgijanke koja je nakon odlaska kod majstora tetovaže izašla za 56 zvezdica na licu umesto tri, pobudio je svojevremeno veliku pažnju medija. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.