TEŠKA NESREĆA U INĐIJI: Poginuo muškarac, devojčica teško povređena (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U INĐIJI: Poginuo muškarac, devojčica teško povređena (VIDEO)

U sudaru dva automobila poginuo je vozač renoa, dok je devojčica (10) teško povređena i lekari se bore za njen život U sudaru automobila marke reno i audi u Inđiji poginuo je vozač renoa Vojin Ć. (77), dok je devojčica D.Ć. (10) teško povređena i lekari se bore za njen život.Prvi rezultati istrage ukazuju da se nesreća dogodila na raskrsnici ulica Kralja Petra i Branka Radičevića kada je audi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji je vozio Vladimir P. (32) prošao na crveno svetlo semafora i udario u reno.PROČITAJTE JOŠ - Ubio nevenčanu suprugu hicem iz lovačke puškeVozač renoa stradao je na licu mesta, dok je devojčica koja je bila putnik u kritičnom stanju transportovana u Klinički centar Novi Sad.Vozač audija imao je više od 2,10 promila alkohola u organizmu, pokazao je alko test, javlja Pink.Po nalogu Tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće mu uzeta krv za analizu.Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.(Pink.rs)
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan prošao kroz crveno i izazvao stravičan udes: Poginuo muškarac

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2019

U sudaru renoa i audija u Inđiji poginuo je vozač renoa Vojin Ć. (77), dok je djevojčica D.Ć. (10) teško povrijeđena i ljekari se bore za njen život.

Nastavak na Nezavisne Novine...

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT DEVOJČICE (10) Udes u Inđiji: "Audijem" prošao na crveno, zakucao se u "reno", usmrtio njenog dedu, dete u teškom stanju

Izvor: Blic, 16.Sep.2019, 12:35

Desetogodišnja devojčica koja je juče povređena u udesu u Inđiji kada je V. P. (32) prošao na crveno svetlo i udario u automobil u kom je bila sa svojim dedom V. C. (77), koji je poginuo, i dalje je u teškom stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.