Stiže najjeftiniji električni automobil u Evropi

Izvor: AutoBlog, 14.Okt.2020, 18:45

Stiže najjeftiniji električni automobil u Evropi

Najjeftiniji električni automobil u Evropi mogao bi da se pojavi već sledeće godine. Radi se o modelu „dačija spring“, za koju rumunski proizvođač navodi da će „zadržati tri ključne vrednosti“ modela ove fabrike, „jednostavnost, izdržljivost i pristupačnost“. Kompanija „Reno“, kojoj „Dačija“ pripada, objavila je tizere za dva nova električna modela, jedan pod brendom „Nisan“, a drugi kao proizvod rumunske fabrike. Francuski proizvođač najavio je da dane od 15. do 26. oktobra posvećuje elektromobilnosti, pa su u skladu sa tim i najave za ova dva modela, pišu Kolesa.ru. I dok je novi „nisan arija“ deo standardne ponude elektromobila, ono što je evropskom, pa i našem tržištu, najinteresantnije,...
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sljedeće godine stiže najjeftiniji električni automobil u Evropi?

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2020

Najjeftiniji električni automobil u Evropi mogao bi da se pojavi već sljedeće godine. Radi se o modelu dacia spring, za koju rumunski proizvođač navodi da će "zadržati tri ključne vrijednosti" modela ove fabrike, "jednostavnost, izdržljivost i pristupačnost".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.