Renault planira veći električni automobil

Izvor: AutoBlog, 09.Okt.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault planira veći električni automobil

Renault nastoji da na tržište dovede električni automobil većih dimenzija od svog modela Zoe, kako bi se nosio s konkurencijom na rastućem evropskom tržištu električnih automobila. Nagađa se da im je cilj automobil koji bi mogao da parira Volkswagenovom ID.3 i Teslinom Modelu 3. U tom smislu će im verovatno pomoći njihov japanski partner Nissan iz alijanse Renault-Nissan-Mitsubishi, koji već ima dovoljno iskustva s električnim automobilom Leaf, piše Tportal.hr. Automobil bi...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Renault planira veći električni automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019, 08:02

Renault nastoji da na tržište dovede električni automobil većih dimenzija od svog modela Zoe, kako bi se nosio s konkurencijom na rastućem evropskom tržištu električnih automobila. Nagađa se da im je cilj automobil koji bi mogao da parira Volkswagenovom ID.3 i Teslinom Modelu 3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.