Prva trka Formule E završila se ozbiljnim sudarom Prosta i Heidfelda

Izvor: Moto.rs, 14.Sep.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva trka Formule E završila se ozbiljnim sudarom Prosta i Heidfelda

Nick Heidfeld i Nicolas Prost su bili umešani u ozbiljan sudar na prvoj ikada trci Formula E šampionata. Formula E je imala ne baš sjajan start prve trke koji je okončan sudarom Spark-Renault SRT_01E modela koji je vozilo Nicolas Prost i Venturi Spark Renault SRT_01E modela koji je vozio Heidfeld.

U celoj situaciji gore je prošao Heidfeld koji se prevrnuo i na kraju udario u zaštitnu ogradu, ali srećom nikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << povrede nije doživeo usled ovog sudara. Prost nije bio u mogućnosti da završi poslednji krug nakon to je oštećen upravljački sistem njegovog vozila. Prvu trku Formula E šampionata je pobedio Lucas di Grassi koji je vozio za Audi Sport ABT tim.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.