Prva fotografija: Renault Megane RS za 2018.

Izvor: B92, 09.Maj.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija: Renault Megane RS za 2018.

Na fotografiji koja se pojavila na Intenetu vidi se zadnji deo automobila sa masivnim centralno postavljenim završetkom izduvnog sistema.

Novi Renault Megane RS, čija se premijera očekuje u narednim mesecima, osim trapezodnog izduva i difuzora na donjem delu zadnjeg branika, vizuelno se razlikuje od standardnog modela i po proširenjima na blatobranima koji automobilu daju sportski i agresivniji izgled.

U poređenju sa regularnom verzijom, tu je novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krovni spojler na vrhu vrata prtljažnika. Renault’s designers have also modified the roof-mounted spoiler as it now has an indentation in the center, right above the third brake light.

Očekuje se da će Megane RS i dalje imati prednji pogon, a snagu će dobijati od 1.8 litarskog turbo benzinca koji pokreće i sportski model Renault Alpine A110, ili od 2.0 litarskog agregata.

Bez obzira koji je od pomenuta dva motora ispod haube, automobil bi trebalo da raspolaže sa oko 300 konjskih snaga, a pogonska jedinica uparena je sa šestobrzinskim manuelnim menjačem ili opcionim sedmostepenim automatikom sa duplim kvačilom.

Spekuliše se da bi Renault Megane RS za 2018. mogao da bude predstavljen javnosti već krajem maja, u okviru trke Formule 1 za Veliku nagradu Monaka, dok je sajamski debi rezervisan za septembar i auto-salon u Frankfurtu.

Oni koji pomno prate najbrža vremena produkcijskih modela na stazi Nirburgring veruju da bi upravo Megane RS mogao da nadmaši trenutno najbolji rezultat serijskih automobila sa prednjim pogonom koji drži Honda Civic Type R a koji od aprila iznosi 7:43.8.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva fotografija: Renault Megane RS za 2018.

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2017

Na fotografiji koja se pojavila na Intenetu vidi se zadnji dio automobila sa masivnim centralno postavljenim završetkom izduvnog sistema...Novi Renault Megane RS, čija se premijera očekuje u narednim mjesecima, osim trapezodnog izduva i difuzora na donjem dijelu zadnjeg branika, vizuelno se razlikuje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.