Nasilnička vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Feb.2022, 13:27

Nasilnička vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, prošle nedelje su zadržali dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje i dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je, u gradu, alkotestirala četrdesetosmogodišnjeg vozača „renoa“ i pedesettrogodišnjeg vozača automobila „bmv“ i utvrdila da voze sa 2,19 i 2,04 promila alkohola u organizmu.

Tokom kontrole saobraćaja zaustavljen je i dvadesetčetvorogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << koji je „audijem“ upravljao pod dejstvom amfetamina, kao i dvadesettrogodišnjak koji je vozio „reno“ pod dejstvom kanabisa.

Njima je, zbog prekršaja nasilnička vožnja i vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci određeno zadržavanje nakon čega će biti sprovedeni sudiji Prekršajnog suda u Nišu.

Apelujemo na vozače da dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.