Lančani sudar kod Niša: Putnike vadili vatrogasci

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar kod Niša: Putnike vadili vatrogasci

Jedna osoba povređena je teško, a dve lakše u teškom sudaru u sredu oko 19.40 časova na Bulevaru 12. februar u Nišu, a u kojem su učestvovali kamion, automobil "reno senik" i motocikl. Lančani udes se desio u saobraćajnoj traci iz pravca aerodroma ka Nišu, nedaleko od zgrade Duvanske industrije a Hitna pomoć, koja je intervenisala, prevezla je povređene do Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu. Prolaznici i vozači koji su prošli tim delom grada bili su užasnuti zbog jezivog prizora “renoa" užičkih registarskih oznaka koji se zabio u prikolicu šlepera, dok je motocikl bio oboren na kolovozu ispred teretnog...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U udesu kod Duvanske smrskan automobil, troje povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2017

Trojica muškaraca povređena su u sudaru kamiona i automobila koji se dogodio u sredu nešto pre 20 sati na Bulevaru 12. februar. Ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar povređene, a kako navode, jedan od njih imao višestruke povrede.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.