Jutros bačena bomba na automobil u ulici Vojvode Mišića

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutros bačena bomba na automobil u ulici Vojvode Mišića

NIŠ – Jutros oko 09,00 časova u ulici Vojvode Mišića bačena je ručna bomba na parkirano putničko vozilo „reno“. Par sati pre toga goreo “BMW” u Elektronskoj ulici.

Povređenih lica od posledica eksplozije nije bilo. Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave.

Oko 03,45 časova u ulici Elektronskoj izbio je požar na parkiranom putničkom vozilu „BMW“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << niške registracije, vlasništva Vinka E. iz Niša. U požaru nije bilo povređenih lica.

“U toku je intenzivni rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovih događaja”, navodi se u saopštenju policija.

Podsećamo da je 27.januara u Knjaževačkoj ulici kod Durlanske pijace u eksploziji automobile bombe nastradao Đorđe Stojanović (33) a počinioci još nisu pronađeni.

(Kraj)

ena
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ručnom bombom na automobil u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2013

Ručna bomba bačena je jutros na jedno parkirano vozilo u Nišu, ali povređenih nije bilo, potvrdila je niška policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Niš: Gorela dva auta, na jedan bačena bomba

Izvor: Mondo, 18.Mar.2013

Ručna bomba bačena je jutros na jedno parkirano vozilo u Nišu, ali povređenih nije bilo, potvrdila je niška Policijska uprava. Noćas izgoreo i automobil marke "bmw."..Ručna bomba bačena je jutros oko devet sati u ulici Vojvode Mišića na vozilo marke "reno", a policija navodi da je u toku intenzivnа...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.