Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo automobil u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA -

U požaru za koji se sumnja da je podmetnut, a koji je noćas oko 02 časa izbio u naselju "Marko Peričin Kamenjar" u Sremskoj Mitrovici, izgoreo je putnički automobil "reno laguna", vlasništvo S.J. iz Sremske Mitrovice.

Kako je saopštila Policijska uprava Sremska Mitrovica, delimično je oštećen i automobil marke "zastava 128", koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju dežurnog istražnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sudije Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, izvršili su pripadnici Odeljenja za vanredne situacije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Procenjena materijalna šteta iznosi oko 300.000 dinara i postoji sumnja da je požar podmetnut.

O događaju je obavešten i zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti.

Policija intenzivno radi na pronalaženju izvršioca ovog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR: Izgoreo reno laguna, oštećena zastava

Izvor: Kurir, 24.Jan.2013

U podmetnutom požaru u Sremskoj Mitrovici izgoreo je reno laguna, a oštećena zastava 128 koja je bila prakirana do njega..SREMSKA MITROVICA - U požaru za koji se sumnja da je podmetnut, a koji je noćas oko 02 časa izbio u naselju "Marko Peričin Kamenjar" u Sremskoj Mitrovici, izgoreo je putnički...

Nastavak na Kurir...

Zapaljen automobil funkcionera SNS: "Ovo je opomena neistomišljenika iz moje partije"

Izvor: Blic, 24.Jan.2013

U noći između srede i četvrtka oko dva sata izgoreo je automobil ''reno laguna'' Radoslava Jevremovića, funkcionera SNS u Sremskoj Mitrovici i direktora JKP ''Komunalije''. Policija sumnja da je požar podmetnut, a na parkingu ispred zgrade u mitrovačkom naselju ''Kamenjar'' oštećen je i automobil...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.