17.08.2015 ::: Renault Megane 2016 snimljen na ulicama u Nemačkoj

Izvor: AutoMagazin, 18.Avg.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

17.08.2015 ::: Renault Megane 2016 snimljen na ulicama u Nemačkoj

Nova generacija modela Renault Megane ulazi u završnu fazu testiranja. Test model snimljen je na ulicama Nemačke, a ispod veoma detaljne maske mogu se nazreti dinamične linije karoserije, čiji dizajn prati koncepcija koju smo videli na modelima Espace, Talisman i Kadjar...

Nema puno informacija o tehnici novog Megane-a, ali pretpostavljamo da će pod haubom "disati" samo turbo motori, benzinski 1.2 TCe i 1.6 TCe, i dizelski >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << 1.5 dCi i 1.6 dCi. Konstrukcija automobila je lakša, što će rezultirati nižom potrošnjom goriva.

reklama

Francuska kompanija će predstaviti novi Renault Megane na IAA u Frankfurtu, u septembru mesecu tekuće godine, a prodaja bi trebala početi nedugo posle sajma.

Foto: IndianAutosBlog

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.