Zvizdić: Radićeno na suzbijanju terorizma

Izvor: RTS, 15.Okt.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvizdić: Radićeno na suzbijanju terorizma

Zvaničnik Stejt departmenta Nejtan Sales pohvalio je napore BiH u borbi protiv terorizma, kao i strategiju za sprečavanje nasilnog ekstremizma, i izrazio nadu da će saradnja dve zemlje biti nastavljena i u budućnosti.
Kako je ranije saopšteno iz Stejt depatmenta, Nejtan Sales je na višednevnoj regionalnoj turneji, a posle Srajeva će boravit u Albaniji i u Prištini.
Salesa je u Sarajevu primio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, koji je, kako je saopšteno, američkog zvaničnika upoznao sa ekonomskom i političkom situacijom u BiH i regionu, kao i sa realiziovanim ciljevima na evroatlantskom putu te zemlje.
Zvizdić je, navodi se, rekao da je pitanje ukupne sigurnosti jedan od prioriteta Saveta ministara Bosne i Hercegovine, te da će zvanično Sarajevo i u narednom periodu vrlo vredno i konzistentno raditi na suzbijanju terorizma i s terorizmom povezanih pojava.
Sastanku je prisustvovala ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Morin Kormak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.