Zid se obrušio na ruske automobile u Tivtu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zid se obrušio na ruske automobile u Tivtu

Na katastarskoj parceli Donja Lastva u Tivtu, na kojoj se gradi veliki luksuzni stambeni objekat, u subotu ujutro srušio se glavni potporni zid, pišu Vijesti i dodaju da niko nije povređen, ali je na polusrušenom parkingu zemlja zarobila više automobila, čiji su vlasnici uglavnom Rusi i pričinjena je velika materijalna šteta.

Obrušen je glavni potporni zid i deo parkinga više stambenih zgrada mahom ruskih vlasnika, a koje se nalaze iznad gradilišta, prenosi list. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Na polusrušenom parkingu ostalo je zarobljeno više automobila ruskih tablica čiji vlasnici trenutno nisu u Crnoj Gori, a što dodatno usložava njihovo izvlačenje.

Zabrinuti vlasnici koji su se zatekli u zgradama iznad gradilišta rano jutros napustili su stanove u panici i pozvali policiju i hitne službe.

Radove na gradilištu izvodi firma "CT Grup" iz Podgorice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.