Zbog trgovine ljudima 10,5 godina zatvora

Izvor: S media, 05.Jul.2010, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog trgovine ljudima 10,5 godina zatvora

Sud Bosne i Hercegovine izrekao je danas, nakon održanog glavnog pretresa, prvostepenu presudu kojom su Violeta i Saša Rodić proglašeni krivim za krivično delo trgovina ljudima i odredio im kaznu od ukupno 10 godina i šest meseci zatvora.

Sud je izrekao kaznu zatvora u trajanju od šest godina Violeti Rodić, a četiri godine i šest meseci Saši Rodić.

Optuženi su proglašeni krivim što su, u periodu od septembra 2008. godine do 13. januara ove godine, organizovali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << seksualno iskorištavanje za novac, zloupotrebljavajući duševnu nemoć oštećenih devojaka, koje su bile osobe umanjenih intelektualnih sposobnosti, na nivou lake mentalne retardacije.

Na ovakav način optuženi su zloupotrebljavali položaj bespomoćnosti ovih devojaka u svrhu prostitucije, saopšteno je iz Suda BiH.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Sutra počinje suđenje Saši Megi

Izvor: Blic, 06.Jul.2010, 14:20

Pred višim sudom u Beogradu sutra bi trebalo da počne suđenje višestrukom povratniku Saši Megi (30) ponovo optuženom za više krivičnih dela silovanja. Saša Mega..Mega boravi u psihijatrijskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu a optužen je za tri silovanja, razbojništvo i nanošenje lakših...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.