Za trostruko ubistvo u Splitu uhapšen 25. godišnji mladić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za trostruko ubistvo u Splitu uhapšen 25. godišnji mladić

U samom centru Splita u subotu po podne je došlo do pucnjave iz automatskog oružja iz kojeg su ubijena tri muškarca, a hrvatski mediji danas prenose da je kao osumnjičeni uhapšen 25. godišnji Filip Zavadlav.

Dva su muškarca umrla na licu mesta, a treći je preminuo nešto kasnije u bolnici, od posledica ranjavanja, prenose hrvatski mediji.

Za trostruko ubistvo osumnjičen je Zavadlav koji je, kako se navodi, ubio trojicu muškaraca jer su mu maltretirali brata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a u svom krvavom pohodu koristio je kalašnjikov.

Prema nekim informacijama, motiv napada bi mogla biti osveta. Više izvora je navelo da je, Zavadlav, odnosno njegova uža porodica, od ranije su imali problema s nekima od ubijenih. Navodno se radilo o dugovima i drogi što je porodicu ubice, konkretno jednog od njegove braće, dovelo u sukob s ubijenima.

U tome se možda može naći razlog ovog trostrukog ubistva. Navodno je Zavadlav imao u planu da ubije još neke osobe koje je tražio, ali ih nije pronašao, prenosi portal Indeks.

Na Zavadlovom Fejsbuk profilu ima puno fotografija brodova kojima on naglašava svoju ljubav prema pomorstvu.

Kako javlja Dalmatinski portal, Zavadlav je nakon hapštenja ćutao.

Portal navodi i da će biti prijavljen za krivično delo teškog ubistva, zbog čega mu preti kazna i do 50 godina zatvora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mladić ubio trojicu jer su mu maltretirali brata? Indeks: Imao je u planu još njih, ali ih nije našao

Izvor: B92, 12.Jan.2020

U centru Splita u subotu je došlo do pucnjave iz automatskog oružja iz kojeg su ubijena tri muškarca. Hrvatski mediji danas prenose da je uhapšen Filip Zavadlav..Dva su muškarca umrla na licu mesta, a treći je preminuo nešto kasnije u bolnici, od posledica ranjavanja, prenose hrvatski mediji...Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.