ZANEO SE: Slagao policiju da je otet, pa uhapšen

Izvor: Mondo, 12.Nov.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANEO SE: Slagao policiju da je otet, pa uhapšen

Jedan Banjalučanin lažno je prijavio policiji da je otet i opljačkan. Ono na šta sasvim sigurno nije računao je da će ga policija istog dana uhvatiti u laži.

Tridesetdvogodišnji S.B. iz Banjaluke prijavio je juče policiji da su mu dve nepoznate osobe preprečile put kod Krupe na Vrbasu, i uz pretnju oružjem izvukli ga iz automobila, a zatim mu oteli novčanik u kome su bila dokumenta i novac.

Policajci su istog dana utvrdili da se radi o lažnom prijavljivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razbojništva.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, postupajući po primljenoj prijavi tridesetdvogodišnjaka da je bio žrtva izvršenja krivičnog dela razbojništvo, istog dana na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mera i radnji utvrdili su da je lažna prijava", saopšteno je iz policije.

Nelogičnosti i kontradiktornosti u priči ukazale su da se radi o lažnoj prijavi.

Policijski službenici će nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv S.B. (1985.) nadležnom tužilaštvu dostaviti izveštaj za lažno prijavljivanje krivičnog dela.

Podgoričanin prošetao pticu, pa uhapšen?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.