Vozio 30 učenika sa 2,35 promila alkohola

Izvor: RTS, 12.Mar.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio 30 učenika sa 2,35 promila alkohola

Policija u Doboju uhapsila je vozača sa sedam puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno zakonom.
Vozač je, dok je bio pijan, prevozio 30 učenika, prenosi Beta.
Pripadnici policije su tokom redovne kontrole saobraćaja, na putu Doboj–Maglaj testirali vozača autobusa (66) posle čega je uhapšen, jer je alko-testom utvrđeno da ima 2,35 promila alkohola u krvi, što je sedam puta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više nego što je dozvoljeno zakonom.
Policija je saopštila da će Osnovnom sudu u Doboju biti podnesen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv vozača i privatnog preduzeća u Doboju koje je vlasnik autobusa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pijan vozio autobus pun dece

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2015

Sarajevo - Policija u Doboju uhapsila je vozača sa 2,35 promila alhokola u krvi dok je autobusom prevozio 30 učenika...Pripadnici policije su tokom redovne kontrole saobraćaja, na putu Doboj - Maglaj testirali vozača autobusa (66) posle čega je uhapšen...Kako se navodi, alko-testom je utvrdjeno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.