Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 07:40

VMRO-DPMNE ovlastila Mickoskog da formira novu parlamentarnu većinu

Izvršni odbor opozicione VMRO-DPMNE zaključio je na sednici u ponedeljak da su izbori u Severnoj Makedoniji održani u nedemokratskoj atmosferi i ovlastio predsednika te stranke Hristijana Mickoskog da nastavi razgovore "u nastojanju da formira novu parlamentarnu većinu".
Kako prenosi makedonska Telma, prvo zasedanje Izvršnog odbora nakon poraza te stranke na vanrednim parlamentarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborima trajalo je sat i po, a niko od prisutnih nije bio raspoložen za razgovor nakon sastanka.
U kratkom saopštenju stranke navodi se da je Izvršni odbor zaključio da su izbori "održani u nedemokratskoj atmosferi" i tvrdi se da je vladajuća SDSM potkupljivala glasače.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.