Urednicima RTCG odbija se 20 odsto plate zbog Tompsonove pesme

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 12:11

Urednicima RTCG odbija se 20 odsto plate zbog Tompsonove pesme

Zbog propusta u emisiji "Dobro jutro, Crna Goro" i emitovanja numere Marka Perkovića Tompsona, generalni direktor RTCG Božidar Šundić kaznio je urednicu Jutarnjeg programa Milicu Babić, urednicu sporne emisije Mariju Razić i muzičkog urednika TVCG Slavena Knezovića.
Zaposlenima će u naredna dva meseca lični dohodak biti umanjen 20 odsto, prenosi portal CDM.
"Kazne su čin odgovornosti prema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poverenim zaduženjima i sastavni deo funkcionisanja u RTCG", naglasio je Šundić.
Izrazio je žaljenje zbog načinjenog propusta, kao i zbog činjenice da se desio proverenim profesionalcima, koji su bez mrlje u poslovnim biografijama. 
"Uređivačka politika RTCG bila je i biće ista, utemeljena na antifašističkim i evropskim normama, jer su to ujedno vrednosti u kojima je RTCG i ponikla 27. novembra 1944, kada je te ratne godine osnovan naš najstariji medij, Radio Crne Gore", poručio je Šundić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.